Coafuri Mireasa - coafuri si nunti

Coafuri Mireasa

Coafuri Mireasa | Poze si Sfaturi

Coafura miresei este subiectul principal de discutie atunci cand vine vorba de un eveniment important precum nunta. SFAT:Eu va recomand sa va alegeti mai intai rochia de mireasa, pentru ca mai apoi sa puteti asorta stilul coafurii la intreaga tinuta. O alta recomandare ar fi sa nu exagerati cu aranjarea si sa va limitati la o coafura simpla si usoara.Mai jos sunt expuse cateva fotografii pentru a va inspira.

Conteaza coafura pentru o mireasa?

Bineinteles, dar trebuie sa vezi totul in ansamblu inainte de a alege o coafura.Sa nu uiti de machiaj, rochie, pantofi si silueta.Aceste elemente reprezinta o parte importanta din tinuta ce trebuie asortata atent. Totusi, din punctul meu de vedere parul este podoaba care scoate in evidenta cel mai mult trasaturile fetei, iar daca stii sa te pui in valoare esti pe drumul cel bun.Fiecare am dobandit o frumusete aparte de la mama natura, iar un par bine ingrijit va scoate aceste lucruri in evidenta

Nu uitati de tinuta mirelui!

  • Cu toate ca ati facut un pas important spre completarea tinutei de mireasa prin vizitarea siteului nostru si probabil aveti in minte imaginea unei  coafuri ideale nu trebuie sa uitati de barbat si tunsoarea mirelui.
  • Daca inca nu esti hotarata te rog sa verifici si celelalte pagini ale siteului unde poti gasi atat poze cu rochii pentru inspiratie cat si alte numeroase galerii cu imagini de la nunti.

Pentru a naviga mai usor in galerie puteti folosi sagetile tastaturii!

Daca doriti sa incercati mai multe coafuri pentru mirese va rog sa vedeti si celelalte pagini cu poze si sfaturi special pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top