Coafuri Nunti - poze coafuri nunta - coafuri si nunti

Coafuri Nunti – poze coafuri nunta

Coafuri pentru nunti si ocazii speciale

Daca doriti sa radiati in cazul onei ocazii atat de speciale precum nunta, vreti sa ii impresionati pe cei din jur sau pur si simplu alegeti sa fiti originala si sexy sunteti la locul potrivit.Mai jos puteti gasi cea mai completa gama de coafuri pentru nunta, de la cele simple si lejere pana la unele mai sofisticate pentru toate varstele.

Cum asortezi coafura cu rochia pentru nunta?

Nu purta o coafura prea complicata daca rochia este una foarte simpla pentru a pastra textura generala a tinutei.

Mai bine lasa parul liber sau alege o coafura pentru nunta ceva mai simpla astfel pasrand o eleganta desavarsita.

Noi va recomandam sa alegeti mai intai stilul vestimentar si dupa aceea va orientati in privinta coafurii pe care o doriti, asta pentru ca ocoafura poate fi adaptata tinutei mai usor decat ar fi sa schimbati rochia.

Cat iti rezista coafura de nunta?

Cu toate vrem sa avem o coafura frumoasa dar de multe ori in cazul unei ocazii speciale sau ale unei nunti aceasta isi pierde din splendoarea initiala pe masura ce trece timpul.

Daca vreti sa va destrabalati fara a afecta coafura este recomandat sa alegeti in primul rand un fixativ cu un grad mai ridicat de sustinere si de o calitate mai buna decat cel pe care il folositi de obicei.

Aplicarea fixativului  se poate face in mai multe etape ale coafarii pentru a cuprinde si zonele cu par din interior, ferite de acoperirea finala a sprayului.Este de asemenea bine sa evitati buclele prinse sau cocurile complicate care nu permit lejeritate in miscare, mergeti pe calea unei coafuri simple si eficiente, eleganta este prioritara.

Aceste coafuri serversc drept inspiratie si nu uitati ca rezultatul final depinde atat de parul dumneavoastra, incadrarea fetei si in special de priceperea coafezei.

Va recomandam sa salvati pagina ca bookmark apasand CTR + D  pe tastatura pentru a putea reveni mai tarziu asupra coafurilor in cazul in care nu sunteti hotarata.

Puteti de asemenea sa printati cateva dintre poze pentru a le arata coafezei care va va fi recunoscatoare pentru modelul de inspiratie oferit.

 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top