Coafuri ocazie - poze coafuri ocazii speciale

Coafuri ocazie

Coafuri pentru ocazii speciale

In cazul unei ocazii spciale precum o nunta, un bal, un botez sau altele trebuie tinut cont de un lucru esential: ELEGANTA.Acest factor nu depinde de cate accesorii ai in coafura ci mai degraba de simtul bunului gust al fiecaruia atunci cand alege coafura in tandem cu o tinuta potrivita.

Nu uitati mai intai se alege rochia, dupa care putem vorbi de coafura, dar nu strica niste inspiratie chiar inainte de a cumpara tinuta.

Alegeti simplitatea!

In cazul unui eveniment special in care sunteti doar invitat(precum nunta) nu este nevoie sa iesiti in evidenta printr-o coafura prea complicata, cu zeci de bucle sau cocuri care lovesc lustra :D

Este cel mai bine sa alegeti o coafura care sa va avantajeze pentru tipul de fata pe care il aveti si sa fie de asemenea in tonalitate cu varsta pe care o aveti sau pe cea care o aratati(asta deoarece lucrurile difera de la o persoana la alta).

O coafura care sa reflecte personalitatea

Din multitudinea de imagini de mai jos sunt sigura ca poti gasi una potrivita care trebuie neaparat sa iti scoata in evidenta personalitatea si sa te defineasca in fata celorlalti invitati pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Aici o coafura simpla te poate salva in cazul in care esti nehotarata deoarece aceasta te lasa sa iti arati personalitatea prin modul in care actionezi.

Nu uita sa le ceri parerea prietenilor tai! Trimite link-ul si intreaba-i ce ti se potriveste.

One comment

  • Ioana Oana (5 months)

    ce frumoase cuafuri trebuie sa incerc sa fac si eu cateva din ele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top