Coafuri Par Cret - coafuri si nunti

Coafuri Par Cret

Coafuri pentru par cret si ondulat

Parul cret necesita atat o ingrijire speciala cat si o aranjare pe masura a coafurii.Daca aveti dificultati noi va vom oferi cateva sfaturi si practici utile pentru a usura procesul de aranjare a parului.

Parul cret are o tendinta de uscare, iar varfurile despicate sunt des intalnite la acest tip de par, iar din acest motiv coafarea trebuie facuta cu mare grija.

Ingrijirea si aranjarea parului cret

Folositi un balsam de calitate atunci cand va spalati parul si este de asemenea indicat sa folositi produse care contin ulei de masline,ulei de cocos sau alte ingrediete ce hidrateaza.

Puteti aplica produse de styling pe parul ud pentru a imblanzi buclele rebele.

Daca vrei sa ai bucle mai bbine definite aplica un ser pentru definirea buclelor si piaptana usor, usuca paraul cu un pheon si aplica o crema pentru a potoli firele rebele.O a doua varianta de uscare eficienta este cea naturala fara pheon.

Imagini coafuri Par cret si ondulat

Cu toate ca parul cret reprezinta o dificultate pentru orice coafeza, aspectul exotic oferit de o coafura bine pusa la punct este perfect atat in combinatie cu o tinuta senzuala cat si cu una casual.

 

Nu uita : trimite link-ul prietenilor tai si intreaba-i cum ti-ar sta mai bine.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top