Coafuri Par Lung - coafuri si nunti

Coafuri Par Lung

Coafuri Par Lung

Coafurile pentru par lung sunt de obicei simple deoarece o tunsoare complicata este foarte greu de intretinut pentru acest tip de par. [row class="row-fluid"]
[col class="span6"]

[/col]
[col class="span6"] SFAT:Pentru a va ingriji parul lung in mod corespunzator trebuie sa aveti cel putin o perie  de calitate, nu cumparati multe si de unica folosinta. Este bine sa treceti peste frica de a va tunde si sa mergeti din cand in cand la coafor pentru o scurta remodelare a varfurilor.Astflel, parul se va pastra tanar si stralucitor, fara varfuri despicate.

[/col][/row]

Pana la ce lungime trebuie lasat parul sa creasca?

Parul poate fi lasat sa creasca pana cand devine incomod de purtat si ingrijit.Daca nu vrei sa stabilesti un record mondial iti recomand sa te limitezi la un par pana in jurul taliei.Parul este considerat a fi lung  atunci cand depaseste  10 cm de la baza gatului.

Este parul lung mai sexy?

  • ADEVARAT! In primul rand asta e o chestiune de subiectivitate si doar parerea partenerului conteaza de cele mai multe ori.Totusi, recent s-au facut studii care demonstreaza ca barbatii sunt mai atrasi de femeile cu parul lung(si bine ingrijit) decat cele cu par scurt.Asta depinde intotdeauna de la barbat la barbat.
  • Repet, cel mai important factor in deciziile barbatilor este gradul de ingrijire al parului si incadrarea fetei purtatoarei, nu neaparat lungimea acestuia.

Pentru a naviga mai usor in galerie puteti folosi sagetile tastaturii!

Daca doriti sa incercati mai multe coafuri pentru mirese va rog sa vedeti si celelalte pagini cu poze si sfaturi special pentru dumneavoastra.In ceea ce priveste tipurile de par avem pe site o  varietate mare de imagini si videoclipuri cu tunsori: de la par lung pana la cel scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top